Den nemmeste radon-måling

Du får hjælp af vores ekspert til at finde det eller de bedste steder at måle radon-niveauet, hvor han sætter en eller flere elektroniske radon-målere. Efter mindst to døgn har du et resultat, du selv kan aflæse.

Opsætning af elektronisk radon-målerRing eller skriv til os, så kommer vores ekspert forbi, og sætter en eller flere elektroniske radon-målere op. Når du er færdig med at måle, sender du blot radon-målerne retur til os. Der er selvfølgelig én frankeret pakkelabel, som vi sender til dig pr. e-mail, inkluderet i prisen.

Radon-målingen tager minimum 48 timer, men vi anbefaler dog, at der måles over syv døgn. Det giver dig en mere nøjagtig måling.

Hurtigt og nemt

Når måleperioden er slut, har du så at sige resultatet lige ved hånden med det samme. For resultatet for den enkelte, elektroniske radon-måler er nemlig lige til at aflæse i displayet.

Det koster fra 1.200 kroner at få besøg af vores ekspert og leje af én elektronisk radon-måler i én uge. Bor du uden for vores nærområde, koster kørsel ekstra (se skemaet nederst), ligesom du skal betale for to gange kørsel, hvis vi selv skal hente måleapparatet igen.

Ønsker du at få opsat mere end én måler, kan det naturligvis også lade sig gøre. Det koster 350 kroner for hver ekstra elektronisk radon-måler.

Du kan også vælge, at vores ekspert opsætter dosimetre (passive radon-målebokse) hos dig, hvor du måler over en periode på mindst to måneder (eller mindst 10 dage, hvis du har brug for et hurtigere, men mindre nøjagtigt, resultat). Når måleperioden er slut, sender du dosimetrene direkte til laboratoriet for analyse.

Opsætning koster 1.200 kroner inkl. ét dosimeter plus kørsel. Hvert ekstra dosimeter koster 300 kroner. Uanset om du vælger en kvik- eller en langtidsmåling. Prisen inkluder selvfølgelig en frankeret svarkuvert til laboratoriet.

Fugt og skimmelsvamp

Har du mistanke om problemer med fugt og/eller skimmelsvamp i din bolig? Så kan vi også dig med at tjekke for det, når vi alligevel er hos dig. Så sparer du også udgiften til evt. kørsel for den undersøgelse.

En undersøgelse for fugt og skimmelsvamp er ikke inkluderet i ovenstående pris, men kan tilkøbes som ekstra ydelse fra 2.450 kroner.

Du kan læse meget mere om vores undersøgelser for fugt og skimmelsvamp her.

Kontakt os

Ring til os på tlf. 61 73 60 00 eller skriv på info@radonhuset.dk for at bestille eller høre nærmere.
Alle de angivne priser er naturligvis inkl. moms.

Priser for kørsel

Priser for kørsel