Om RadonHuset

RadonHuset arbejder for at afhjælpe problemer med radon i DanmarkRadonHuset arbejder for at afhjælpe problemer med radon i Danmark. Vi rådgiver om radon og måler radon samt rådgiver om andre indeklima-problematikker.

Hvis du har forhøjede radonværdier i din bolig eller virksomhed, hjælper vores konsulenter med gode råd om nedsættelse af radonniveauet. Vi kan også tilbyde professionel radonrådgivning hjemme hos dig eller i din virksomhed. Det kan du læse mere om her. Desuden har vi et bredt udvalg af produkter til radonsikring og ventilationsløsninger, der ligeledes kan hjælpe med at reducere radonniveauet i din bolig eller virksomhed.

Vi giver dig også gode muligheder for selv at måle radonværdien i din bolig eller virksomhed. Vi tilbyder således passive radon-målebokse til kort- og langtidsmålinger af radon samt et bredt udvalg af elektroniske radonmålere.

Både vores radon-målebokse og vores elektroniske radonmålere er nøje udvalgt hos de førende leverandører og gennemtestede af os. Dermed er du sikret de mest nøjagtige radonmålinger.

Votes laboratorium for analyse af radon-måleboksene følger naturligvis ISO/IEC 11665- og 17025-standarderne for radonmålinger i henhold til danske og internationale krav. Den svenske strålingsmyndighed SWEDAC akkrediterer i henhold til SS/EN ISO 14001:2004. Vores elektroniske radon-målere bliver ligeledes løbende testet og er CE-mærkede (EU).

RadonHuset er en del af AGX Nordic ApS.

Om AGX Nordic

AGX Nordic har været på det nordiske marked i mere end 10 år og har flere gange været Gazelle-virksomhed, hvilket vi selvfølgelig er stolte af. Vi sætter en ære i at at tilbyde professionel rådgivning, laboratorie- og gør-det-selv test, analyser/rapport og håndværksydelser indenfor bl.a. indeklima, sanering og ventilation.

Blandt vores specialer er test, rådgivning og udbedring af radon og skimmelsvamp, desinficering af bygninger og enkeltrum, TVOC-måling og -udbedring, formaldehyd-målinger og -rådgivning, bekæmpelse af skadedyr, indeklima-undersøgelser og rådgivning samt etablering og vedligehold af ventilation.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri og dermed omfattet af Byg Garanti. Desuden har vi alle lovpligtige godkendelser og certifikater.