Få rådgivning af radon-ekspert

Få hjælp af vores ekspert til at få fuld klarhed over dine radon-problemerFå hjælp af vores ekspert til at få fuld klarhed over dine radon-problemer. Han vil også kunne hjælpe med at undersøge dit hjem for problemer med fugt og skimmelsvamp.

Er radon-niveauet i din bolig for højt? Så få lavet et grundigt radon-eftersyn af vores ekspert.

Du får besøg af en byggeingeniør med speciale i radon. Han kan, med elektronisk udstyr, spore hvor radon siver ind, og hvor problemerne stammer fra.

Besøget omfatter bl.a.:

  • Vi gennemgår bygningen i forhold til radon-målingen i din bolig.
  • Vi verificerer, om målerne har været placeret korrekt under målingen.
  • Vi gennemgår bygningen for åbenlyse, synlige kilder til radon-indtrængning.
  • Vi giver forslag (inklusive fordele og ulemper) til tiltag, der kan gøres i forhold til boligens konstruktion.
  • Vi indhenter et til flere skriftlige tilbud på de forskellige løsninger fra radon-kyndige entreprenører, så du har et godt sammenligningsgrundlag.

Efter undersøgelsen vil du have fuld klarhed over dine problemer med radon. Dermed ved du, hvilke tiltag der kan gøres, hvor meget de hver især typisk reducerer radon-niveauet, og hvad tiltagene vil koste.

Du beslutter naturligvis selv, om du vil begynde med de mindre, billige løsninger, eller om du vil opnå den maksimale reduktion med det samme. Hvis du ønsker det, hjælper vi selvfølgelig også (inkluderet i prisen) med at indhente tilbud fra professionelle og erfarne leverandører af radonsikringer.

Kender du ikke allerede radon-niveauet i din bolig, kan vi selvfølgelig også hjælpe med at fastslå det, hvis du ønsker det. Radon-målingen skal dog foretages inden rådgivningen.

Et radoneftersyn koster kr. 2.900 (plus kørsel – se skemaet nedenfor) og kan bestilles ved at kontakte RadonHuset på tlf. 31 11 90 00 eller [email protected].

Det kan vi også hjælpe med:

Skimmelsvamp- og fugtundersøgelse

Døjer du eller en anden i hjemmet med problemer som hovedpine, snue, træthed eller irriterede øjne, næse og luftveje? Så kan det skyldes skimmelsvamp.

I nogle tilfælde kan forbedret ventilation afhjælpe problemet, men er ikke altid tilstrækkeligt.

Vil du være sikker på, at du får den helt rigtige løsning, så bestil en af vores eksperter til at foretage en grundig fugt-, skimmel- og formaldehyd-undersøgelse af dit hjem samt give rådgivning og anbefalinger på baggrund af resultatet.

En skimmelsvamp og fugtundersøgelse koster fra kr. 2.450,- (plus kørsel – se skemaet). Undersøgelsen kan kombineres med radon-eftersyn – ring og hør nærmere på tlf. 31 11 90 00.

Priser for kørsel:

 

Vores priser for kørsel


Husk først at få målt hvor meget radon du har

Radon-måling med dosimeter
Elektronisk radon-måling