Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn:

Her bor RadonHusetAJ-HealthTech ApS
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
CVR: 34729816
Tlf: 61 73 60 00
E-mail: [email protected]
Web: www.RadonHuset.dk

Binavn: RadonHuset

RadonHuset blev etableret i 2008 som en afdeling under Ammongas A/S (Ammongas er et ældre ingeniørfirma). I 2012 blev AJ-HealthTech ApS, som RadonHuset nu er en del af, etableret.

E-mærket

E-mærket

RadonHuset er en e-mærket netbutik. Det giver garanti for, at vi opfylder alle krav til en sikker handel og god service.

Desuden har altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Prisgaranti

Vi bestræber os på, at have de laveste priser i Danmark. På de produkter, hvor vi har prisgaranti, vil du altid kunne henvende dig til os, hvis du ser produktet billigere et andet sted i Danmark.

Det gælder på købsdagen og op til 14 dage efter et køb. Hvis du har betalt for meget, vil vi altid refundere prisforskellen inden for tre dage.

Fortrydelsesret, reklamation og målesikkerhed

Fortrydelsesret: For alle vores produkter er der en fortrydelsesret på 14 dage. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

For produkter med særlig begrænset holdbarhed bortfalder fortrydelsesretten dog allerede når varen afsendes fra RadonHuset.dk eller vores laboratorium! Produkter med særlig begrænset holdbarhed er:

Lufttest via støv (Rodac-plade)
Skimmelsvamp lufttest
Skimmelsvamp lufttest med rapport

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Inden 14 dage fra modtagelsen skal du give os en besked om, at du vil returnere varen, og du skal gøre opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan kontakte os på mail: [email protected] eller på tlf. 61 73 60 00. Derefter skal du sende varen retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du har fortrudt dit køb.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen eller blot returnere den, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Vi anbefaler at du sender varen som pakke og ikke som “brevforsendelse” eller lignende. Dermed er der tracking-nummer på pakken, så du kan se, når vi modtager. Vi har desværre set en del tyveri af breve i posten – hvis der er indhold i brevet.

Fortrydelsesretten kan kun benyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du hæfter for evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå hvordan varen fungerer og hvilke egenskaber varen besidder. Hvis du har brudt emballagen på en sådan vis, at testen/apparatet ikke kan gensælges som ny, vil du i så fald blive faktureret for gensalgsværdien på ca. 60% af nysalgsværdien, alt efter hvilke varer det drejer sig om.

Plastposen om radon-målebokse må ikke brydes før returnering og de øvrige engangstest, må naturligvis heller ikke tages i brug inden returnering.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

RadonHuset/AJ-HealthTech ApS
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse, og aflevere produktet personligt på den ovenstående adresse med forudgående aftale.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort, du har betalt med, eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation: Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Radon-målebokse skal tages i brug inden for 30 dage. Selve målingen kan vare op til et år.

PRO-Clean skimmelsvamp-test har 1 års holdbarhed og ved længere opbevaring inden brug, skal den opbevares i køleskab.

Lufttest via støv (Rodac-plade), Skimmelsvamp lufttest og Skimmelsvamp lufttest med rapport er produkter med særlig begrænset holdbarhed. De har 2 ugers holdbarhed på køl og 1 uge ved stuetemperatur. Vi anbefaler, at du benytter disse test inden for fem døgn efter modtagelsen. Skal testen efter brug videresendes til laboratorium for analyse, skal dette gøres hurtigst muligt efter testen er gennemført.

For varer med begrænset holdbarhed, er din mulighed for fortrydelse af købet og klagemuligheder blevet afgrænset af holdbarhedsperioden, som nævnt ovenfor.

For vores øvrige produkter kan vi naturligvis give garanti på 2 år.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til: RadonHuset/AJ-HealthTech, Ejby Mosevej 5, 2600 Glostrup.

Når du returnerer en vare, bedes du så detaljeret som muligt oplyse hvad problemet er. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du fortryder dit køb eller reklamerer over et produkt, og derfor returnerer varen, vil du få en mail, når varen er modtaget af os. Du får oplysninger om den videre proces i forbindelse med din reklamation/fortrydelse.

Målingen af radon skal ske efter brugsvejledning og er meget simpel. Brugsvejledningen følger med produktet. I forbindelse med radon-målebokse skal der udfyldes et lille skema, der skal videresendes sammen med radon-måleboksen til laboratoriet.

Vi benytter kuSWEDAC logon produkter af højeste kvalitet. Radon-produkterne er testet og ISO-certificerede i forhold til danske og internationale krav. Swedac akkrediterer vores radon-analyselaboratorie i henhold til ISO/IEC 17025. Kalibreringen foregår gennem Swedac i henhold til ISO11665.

Ved brugen af skimmelsvamp-test er resultaterne vejledende og ikke endegyldige, hvilket gælder for samtlige skimmeltest, der findes på det danske marked. Af samme grund anbefaler Boligstyrelsen, at man altid bør teste med to forskellige skimmeltest. RadonHuset/AJ-HealthTech er ansvarlig for selve testene ved hjemmebrug, men ikke for resultatet af testen, da vi ikke kan kontrollere om den korrekte brug af testen er sket.

Ved køb af at vi kommer ud og måler

Betalingen kan ske på vores hjemmeside (se under “Betaling” herunder) eller kontant ved opsætning af måleapparater. Hvis der er synlige skader på et måleapparat (den er f.eks. tabt på gulvet) eller hvis et apparat er forsvundet, skal kunden betale for skaden.

Vi aftaler altid en dato og tidspunkt for afhentning af måleapparatet. Vi er meget fleksible og du kan altid ændre tidspunktet for afhentning (dog ikke hvis vi er kørt af sted for afhentning). Hvis vi imidlertid kører forgæves på trods af en aftale, opkræver vi kørselspenge/ekstra dagleje.

Radon-målinger foretaget af os koster fra DKK 1.200,- plus evt. kørsel. Pris for kørsel er med faste takster:

Vores priser for kørsel

Se mere her omkring vores ydelser.

Vi sender ikke uopfordret nyhedsbreve, merslag eller lign. på e-mail

Vi sender kun direkte information omkring dit køb (kvittering/ordrebekræftelse/afsendelse og evt. resultater). Hvis laboratoriet har fundet, at du har en forhøjet radon-værdi i din bolig, kan vi efterfølgende sende én e-mail til dig med information omkring radon-beskyttelse. Vi kan evt. også højst sende én e-mail vedrørende din oplevelse/anmeldelse omkring dit køb.

Hvis du aktivt tilmelder dig vore nyhedsbrev, kan vi dog, op til 2 gange om året, sende en mail til dig med de seneste relevante nyheder og tilbud.

Bestilling

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med RadonHuset indgås aftaler på dansk (engelsk, svensk, norsk og tysk kan dog benyttes efter aftale).

Du modtager altid en ordrebekræftelse/faktura pr. e-mail, hvis du betaler online. Hvis du bestiller pr. e-mail, bekræfter vi altid din ordre pr. e-mail. Hvis du bestiller pr. telefon, modtager du fakturaen/ordrebekræftelsen sammen med forsendelsen.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Ønsker du at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til [email protected].

Betaling

Vi modtager gerne online-betaling med dankort, Visa, Mastercard, MobilePay og PayPal. Alternativt kan du overføre penge via din bank, hvis du ønsker at få tilsendt en faktura. Hvis du køber i vores fysiske forretning eller ved personlig rådgivning, tager vi også gerne kontanter og MobilePay.

Der tages ikke gebyr ved betaling på RadonHuset.dk.

Beløbet hæves tidligst på dit kort, når varerne sendes fra RadonHuset.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Levering

Forsendelserne er gratis i Danmark (enkelte varer, der ikke kan sendes som almindelig post, vil dog være omfattet af et leveringsgebyr. Det vil fremgå, når varen lægges i kurven). Forsendelser sker som standard med PostNord. Vi sender varen inden for to hverdage (dog normalt samme dag, hvis du bestiller inden kl. 09.00). Vi betaler al porto, inklusive afsendelse til laboratoriet og svar fra laboratoriet.

Alle test sender vi ud med Quick/pakke-post, bortset fra radon-målebokse til langtidsmåling. Radon-målebokse til langtidsmåling kan sendes som almindeligt brev, Quick-post eller pakke-post, da det afhænger af mængde og bestillingsdato. Alle elektroniske radonmålere/fugtmålere/formaldehydmålere sender vi som pakkepost. Svar fra skimmel-laboratoriet tager typisk 5 hverdage, fra laboratoriet har modtaget testen. Svar fra radon-laboratoriet tager op til 10 hverdage fra modtagelsen i laboratoriet (dog typisk en uge).

Leveringstiden er 1-5 dage i Danmark. Vi leverer til alle lande i Europa, dog tager vi en ekstra betaling for levering uden for Danmark. Vi benytter PostNords almindelige takster for levering uden for Danmark.

Svartider

Når du sender en mail til os ([email protected]), bliver den besvaret hurtigst muligt – og senest inden for 48 timer i hverdagen.

Hvis vi er optaget, når du ringer, kan du lægge en besked. Så vil vi ringe tilbage hurtigst muligt, og senest inden for et døgn i hverdagen.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på RadonHuset.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn – Adresse – Telefonnummer – E-mail adresse

Denne registrering af personoplysninger er nødvendig for at levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos AJ-HealthTech. De opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Du bliver udtrykkeligt bedt om at give dit samtykke, når der indsamles personoplysninger via vores website. Derved sikrer vi, at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte hos AJ-HealthTech har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på RadonHuset.dk er Jann Larsen fra AJ-HealthTech.

Kundeoplysninger opbevares eller transmitteres ikke krypteret.

Oplysninger afgivet til RadonHuset.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Når du køber en radon-test med radon-målebokse, gemmer vi dine testresultater elektronisk i op til 5 år. Dette gør vi udelukkende som en service, i det tilfælde at kunden selv smider resultaterne ud. Vi videregiver aldrig resultaterne til tredjemand. Hvis vi selv kommer ud og måler elektronisk, gemmer vi aldrig resultaterne, med mindre det er aftalt direkte med kunden.

I følge Persondataloven har du som registreret hos AJ-HealthTech ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ligeledes ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til AJ-HealthTech via e-mail [email protected].

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Louise Pabijan på tlf. 61 73 60 00 eller sende en email til [email protected]. Hvis I ikke finder en tilfredsstillende løsning, kan du også spørge efter Bjarke Jacobsen (direktør) via samme mail og telefonnummer.

RadonHuset er e-mærket, og du kan også vælge at benytte dig af e-mærkets gratis Sagsbehandling og du er samtidig omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse. Læs mere på e-mærket.dk eller ring på tlf. 44 85 85 90.

Hvis det ikke lykkes os at finde en god løsning, kan du også indgive klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan bl.a. kontakte Forbrugerklagenævnet (www.kfst.dk. E-mail: [email protected]. Tlf.: 41 71 50 00. Adresse: Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby). Du kan også kontakte Forbrugerombudsmanden (www.forbrugerombudsmanden.dk. E-mail: [email protected]. Tlf. 41 71 51 61).

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her.

Cookies

På RadonHuset.dk anvender vi kun cookies i forbindelse med shop-delen og dets funktionalitet samt lave intern statistik. Dermed gør vi besøget så nemt som muligt for dig. Vi anvender Google Analytics til statistik og Epay til betalingsdelen. Vi benytter ikke andre eksterne firmaer.

Du kan slette alle cookies fra din computer – hvordan afhænger af din browser.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies, kan du kontakte Jann Larsen på [email protected] eller tlf. 61 73 60 00.

Webstatistik

Vi benytter os af webstatistik på RadonHuset.dk. Det betyder, at et statistik-system opsamler information for at give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, hvor de forlader websitet osv.

Webstatistikken anvendes kun med det formål at optimere RadonHuset.dk.

Børn og unge under 18

For at handle hos RadonHuset skal du være fyldt 18 år. Børn og unge under 18 år skal have samtykke fra deres forældre.

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende:

Til:

RadonHuset / AJ-HealthTech ApS
Ejby Mosevej 5
2600 Glostrup
Fax: 43 63 63 05
E-mail: [email protected]
______________________________________________________________________

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i
forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

______________________________________________________________________

Bestilt den: ______________________ /modtaget den: __________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________

Forbrugerens underskrift (kun hvis
formularens indhold meddeles på papir): _____________________________________

Dato: ______________________